Til hovedinnholdet

Om oss

Saga Ringerike består av 5 firmaer som er samlokalisert i HM49, og har lokalt eierskap. Konseptet vårt er «one stop shopping» hvor alle behov innenfor økonomi, lønn og HR betjenes av oss.

Saga Ringerike har sitt utspring fra Haugerud Regnskap, som ble etablert for 30 år siden. Gründeren Knut Haugerud så tidlig fordelene ved å spisse tjenestene mot spesifikke kundegrupper, og vi har i alle år hatt ekstra fokus på tannlegebransjen.

Etter hvert utvidet vi satsningsområdene våre innenfor blant annet lønn / HR, kjederegnskap, forsikringsselskaper og bilforhandlere. Enkelte av disse satsningsområdene har gjennom årenes løp blitt utskilt til egne selskaper i samarbeid med nye gründere og medeiere.

Saga Ringerike består i dag av:

  • Saga Regnskap Hønefoss AS Autorisert regnskapsførerselskap og ett av landets største enkeltkontor med 40 medarbeidere. Medlem av den landsdekkende kjeden Saga Services.
  • Saga Entreprenør Regnskap AS Autorisert regnskapsførerselskap med fokus på entreprenør- og håndtverkerbransjen. Medlem av den landsdekkende kjeden Saga Services.
  • Saga Consult AS Konsulentselskap som tar over der rådgivningen fra din regnskapsfører slutter. Spesialisert på tannleger, herunder verdivurdering, kjøp og salg av virksomheter.
  • Saga BHT AS Leverer produkter og tjenester som dekker din virksomhets behov, og som er i tråd med de nye forskriftene for bedriftshelsetjeneste.