Til hovedinnholdet

SØRUM ØKONOMI er stolt medlem av Saga Services

Fra kontorlokalene i Sørumsand tilbyr daglig leder Knut Tørnblad og ni dyktige medarbeidere regnskapstjenester til sine lokale kunder. De jobber med alle type kunder, fra små enkeltpersonforetak til større firma.

Stolt medlem av kjedekonseptet Saga Services

Daglig leder Knut Tørnblad kan fortelle at SØRUM ØKONOMI er svært fornøyd med å være en del av et kjedekonsept som samler 24 regnskapsbyrå i et fellesskap som ansatte og kunder har stor nytte av.
- Som medlem av kjeden Saga Services kan vi dra nytte av stordriftsfordeler samtidig som vi har fokus på å skape merverdi for oss selv og våre lokale kunder. Våre kunder er tjent med lokal kunnskap og engasjement, men også at våre ansatte drar nytte av kompetanse og ressurser fra hele gruppen.

Vi ser kunden, også bak tallene

SØRUM ØKONOMI har fokus på å se kunden, også bak tallene. Våre seriøse og dyktige medarbeidere jobber for å gjøre hverdagen enklere for kunde.
- SØRUM ØKONOMI er en samarbeidspartner som skreddersyr løsninger for den enkelte kunde, slik at vi sammen kan skape lønnsomhet for din bedrift!

Kompetente medarbeidere og moderne skybaserte løsninger

- At våre regnskapsførere kan faget sitt og bidrar med økonomisk kompetanse innen nødvendige regnskaps- og skatteregler er en selvfølge.

I tillegg legger vi til rette for effektiv administrasjon og kommunikasjon ved at regnskapssystemene ligger lett tilgjengelig i den berømte "skyen". Vi tilrettelegger for et samarbeid med kundene i systemene, slik at de kundene som ønsker å gjøre deler eller det meste av regnskapsføringen/lønningsarbeidet selv selvfølgelig skal få anledning til dette. Her er det kun snakk om kommunikasjon og samarbeid hvor vi blir enige om hvem som har ansvar for hva. Dette vil forhåpentlig gi grobunn for et tettere og langsiktig samarbeid hvor kundene våre får en bedre innsikt og forståelse om eget regnskap så langt de ønsker.

Er du interessert i høre mer om hvordan vi sammen kan skape lønnsomhet for din bedrift?
Gå inn på vårt KONTAKTSKJEMA for kontaktinformasjon.