Til hovedinnholdet

Saga Regnskap og Rådgivning, avdeling Larvik

La oss bli "Din egen økonomiavdeling"

Vi i Saga Regnskap Larvik arbeider for å fortjene å være din økonomiavdeling. De fleste bedrifter vil oppnå store fordeler ved å sette bort hele eller deler av økonomi- og regnskapsfunksjonene i bedriften. Vårt mål er alltid å gjøre jobben så enkel og effektiv som mulig. Med brukervennlige systemer og programvare fra en rekke kjente leverandører, reduserer vi manuelt arbeid så langt vi kan og automatiserer alle oppgaver som tillater det.

Det er enkelt å bytte regnskapsfører, så ta kontakt

Om du ønsker å bytte regnskapsfører, så er ikke dette vanskelig. Vi kan bistå i hele denne prosessen om det er ønskelig. God kjemi med regnskapsfører er viktig for å ha en optimal tjeneste, og god trygghet. Vi arbeider for at du som kunde står i sentrum, fokus er de rette systemene som sikrer effektiv og optimal drift for din bedrift som helhet. Vi har også fokus på personlig oppfølging, vi vil være der for deg. Bytte av regnskapsfører kan gjøres når som helst, og ikke kun ved årsslutt.

Lurer du på noe? Snakk med oss i dag

Kontakt oss

Siste nyheter fra www.regnskapnorge.no:

Regnskap Norge-podden: Hvordan sikre bedriften mot cyberangrep?

26.09.2022

Skrevet av Lene N. Sundalskleiv, Regnskap Norge

80-90 % av datainnbruddene skyldes feil blant ansatte, erfarer leder for Nasjonalt cyberkrimsenter. Kompetanse reduserer risikoen betydelig.

Les mer

Stryket satsing på forenkling gir bedriftene et konkurransefortrinn

22.09.2022

Skrevet av Lene N. Sundalskleiv, Regnskap Norge

Det sa næringsministeren under Forenklingskonferansen 2022. Samtidig løftet han betydningen av nettotenkning knyttet til forenklingsarbeidet.

Les mer

Merverdiavgift på oppkjøpskostnader – bedrift nektet fradragsrett

21.09.2022

Skrevet av Roy Kristensen, Regnskap Norge

Oslo tingrett besluttet i sommer å ikke gi en bedrift fradragsrett for merverdiavgift på rådgivningstjenester i forbindelse med et industrielt oppkjøp.

Les mer