Til hovedinnholdet

Saga Regnskap og Rådgivning, avdeling Larvik

La oss bli "Din egen økonomiavdeling"

Vi i Saga Regnskap Larvik arbeider for å fortjene å være din økonomiavdeling. De fleste bedrifter vil oppnå store fordeler ved å sette bort hele eller deler av økonomi- og regnskapsfunksjonene i bedriften. Vårt mål er alltid å gjøre jobben så enkel og effektiv som mulig. Med brukervennlige systemer og programvare fra en rekke kjente leverandører, reduserer vi manuelt arbeid så langt vi kan og automatiserer alle oppgaver som tillater det.

Det er enkelt å bytte regnskapsfører, så ta kontakt

Om du ønsker å bytte regnskapsfører, så er ikke dette vanskelig. Vi kan bistå i hele denne prosessen om det er ønskelig. God kjemi med regnskapsfører er viktig for å ha en optimal tjeneste, og god trygghet. Vi arbeider for at du som kunde står i sentrum, fokus er de rette systemene som sikrer effektiv og optimal drift for din bedrift som helhet. Vi har også fokus på personlig oppfølging, vi vil være der for deg. Bytte av regnskapsfører kan gjøres når som helst, og ikke kun ved årsslutt.

Lurer du på noe? Snakk med oss i dag

Kontakt oss

Siste nyheter fra www.regnskapnorge.no:

Våre fagdager 2022 - regnskap og økonomistyring

09.08.2022

Skrevet av Regnskap Norge

Bærekraft, formidabel utgiftsøkning og digitaliserte bokføringsprosesser er sentrale stikkord i tiden, og som påvirker vår kursmeny. Dette er artikkel 2 av 3 om høstens fagdagsmeny.

Les mer

Oppdatert: Feil med kvitteringer ved innlevering av mva-meldingen

04.08.2022

Skrevet av Regnskap Norge

Feilen er rettet og kvitteringer sendes ut fortløpende.

Les mer

Bransjeprisen – Årets Overskudd

02.08.2022

Skrevet av Regnskap Norge

Nominer din kandidat innen 20. august!

Les mer