Til hovedinnholdet

Karrieremuligheter

I Saga KL er vi over 400 ansatte som engasjerer oss for å skape verdier sammen med våre kunder. Fra 40 ulike kontorlokasjoner jobber vi med regnskap, HR og rådgivning for kunder i ulike bransjer og i alle størrelser. 

Vår visjon er å "sammen skape verdier", sammen med gode kollegaer og for våre kunder. Uansett ambisjoner og personlige egenskaper så vil du hos oss få en unik mulighet til å utvikle deg i regnskapsbransjen, en bransje i vekst. Har du en av disse rollene, eller ønsker du å ta rollen som "Regnskapsføreren", "Tallknuseren", "Lønnsmedarbeideren", "HR-eksperten", "IT-økonomen", "Rådgiveren", "Bransjeeksperten", "Fageksperten" eller "Lederen"? I Saga KL har vi behov for medarbeidere med ulik kompetanse og med ulike ambisjoner.

Er du interessert i å begynne å jobbe hos ett av våre regnskapsbyrå? Her finner du oversikt over ledige stillinger:

Du har muligheten til å bli en del av Saga Regnskap Asker og Bærum AS

Arbeidsgiver: Saga Regnskap Asker AS

Stillingstittel: Regnskapsfører

Frist: Snarest mulig

Ansettelsesform: Fast

 

Trives du med å jobbe som regnskapsfører, men ønsker en forandring? Nye kollegaer kanskje?

Da har du muligheten til å bli en del av Saga Regnskap Asker og Bærum AS.

Saga Regnskap er et veletablert regnskapsbyrå i Asker med dyktige og profesjonelle medarbeidere. Her vil du få ansvaret for egen kundeportefølje og muligheter til å i stor grad legge opp din egen arbeidsdag. Hovedsakelig benyttes systemene Tripletex og Visma Business.

Les mer om stillingen her

Vestfold og Telemark - Erfaren statsautorisert regnskapsfører

Vi i Saga Regnskap og Rådgivning AS er i vekst. Er det deg vi trenger?

Du er statsautorisert regnskapsfører/revisor, og har jobbet med regnskap og bedriftsrådgivning i flere år. Vi er på jakt etter deg som er motivert, engasjert og som brenner for god kundeservice og godt arbeidsmiljø.

Les mer om stillingen her